Over Stepelo Onderneemt

‘Stepelo Onderneemt’ is ontstaan vanuit passie voor ondernemerschap. We mogen trots zijn op een dynamisch en levendig bedrijventerrein, waar tal van prachtige bedrijven zijn gevestigd. Waarom ziet de buitenwereld daar zo weinig van? ‘Stepelo Onderneemt’ brengt daar verandering in. De unieke online verbindingsfactor tussen ondernemers onderling en de consument/afnemer. Een dynamisch platform waarop men een uniek kijkje achter de schermen kan nemen bij de aangesloten bedrijven. Zo leren ondernemers elkaar kennen en verkleinen we de afstand tussen het computerscherm van de consument en de voordeur van uw bedrijf.

Bedrijven en consumenten met elkaar verbinden op een vernieuwende, frisse manier is ons doel. We willen iedere deelnemer laten profiteren en laten kennis maken met de voordelen van online zichtbaarheid en het gemak waarop u als ondernemer in contact komt met uw doelgroep. Daarom is deelname geheel gratis!

Wat biedt Stepelo Onderneemt?

Iedere ondernemer gevestigd op het Stepelo te Haaksbergen kan gratis lid worden van Stepelo Onderneemt.
Stepelo Onderneemt bestaat onder andere uit deze website, sociale media en meer!
Lidmaatschap heeft de volgende voordelen:

> Een gratis bedrijfspagina met foto van uw pand
> Goede vindbaarheid d.m.v. zoekmachine-optimalisatie
> Schrijven van een column
> Interviews en nieuwsberichten op website en Facebook
> Kans op een gratis promotie-/bedrijfsfilm
> Bovenal: veel gratis promotie!

Door wie?

Stepelo onderneemt is ontstaan vanuit twee bedrijven (gevestigd op Stepelo) met passie voor media, communicatie en internetmarketing. Wij, Mediakanjers en voorBeeld Media, houden ons dagelijks bezig met diverse projecten op het gebied van websites, huisstijlen, drukwerk, fotografie, film en zoekmachine-optimalisatie. Samen bieden we een bewezen combinatie waarmee we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn, door hen een herkenbare identiteit te geven en sterk in de markt te zetten. Het is als bedrijf niet alleen belangrijk uw doelgroep te kunnen bereiken, maar ook dat uw doelgroep u kan bereiken. Dat is precies wat ‘Stepelo Onderneemt’ doet!

Meedoen?

Deelname is geheel gratis. Meld u nu aan via het aanmeldformulier.

 

Gratis deelnemen?

Bent u ondernemer en gevestigd op Het Stepelo te Haaksbergen? Dan kunt u zich geheel gratis aanmelden voor Stepelo Onderneemt. Lidmaatschap heeft de volgende voordelen:

> Een gratis bedrijfspagina
> Professionele tekst en fotografie
> Goede vindbaarheid d.m.v. zoekmachine-optimalisatie
> En bovenal: gratis promotie!