Contact

Metaalstraat 22a
7483 PD Haaksbergen
Overijssel, Nederland

Mail: info@coolserve.nl
Tel: 074 255 07 10

 

Dankzij een schat aan ervaring en een breed assortiment heeft Coolserve BV altijd een pasklare oplossing voor uw koel-, vries- en/of klimaatproblemen. Coolserve BV is een koeltechnisch bedrijf dat airconditioning, koeltechniek, luchtbehandeling en stekkerklare apparatuur levert, installeert en onderhoudt. Coolserve is een geschikte en betrouwbare partner in koeltechniek en klimaatbeheersink, omdat zij merk onafhankelijk zijn. Zij leveren onder andere apparatuur van Mitsubishi Electrik, Daikin en LG. Daarnaast bent u bij Coolserve aan het juiste adres voor ijsblokjesmachines, vrieskasten en warmtepompen.

Vaak vervalt de fabrieksgarantie op uw airco wanneer u ervoor kiest deze zelf te installeren. Coolservce BV is F-gassen (voorheen STEK) gecertificeerd en is daarom bevoegd om uw airco te installeren. Zo weet u zeker dat dit op de juiste manier en binnen de richtlijnen gebeurd, waardoor u minder kans heeft op klimaatproblemen. Tevens zijn zij PED gecertificeerd wat u veel zorgen uit handen neemt om uw installaties te mogen voorzien van een CE-keurmerk.

Voor kwalitatieve en professionele plaatsing van airconditioning bent u bij Coolserve aan het juiste adres. Het is altijd aan te raden een regionaal bedrijf in te huren voor het plaatsen van uw airco, zodat koelproblemen snel worden verholpen.

BEKIJK_WEBSITE

 

Stel een vraag!