Gemini Techniek B.V.

Metaalstraat 22 7483 PD Haaksbergen 053 428 30 00

Contact

Metaalstraat 22
7483 PD Haaksbergen
Overijssel, Nederland

Mail: info@live-cooking.eu
Tel: 053 428 30 00

Gemini Techniek B.V. is een proces- en techniek georiënteerde firma en is al meer dan 30 jaar vooraanstaand in de wereld op het gebied van (kleur)dosseer-, afvul- en reinigingstechnologie. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van specialistische oplossingen voor uw individuele behoeften, waarnaast zij standaard machines produceren. Gemini Techniek B.V. kan de klant een compleet pakket aanbieden op het gebied van engineering, fabricage en de montage van complete installaties.
Na de installatie kunt u bij Gemini Techniek B.V. terecht voor systeemondersteuning en trainingen, zodat uw personeel geheel op de hoogte is van de technische aspecten. Hierbij geeft Gemini B.V. technisch advies en richten zij zich ook veel op de aftersales service. De installaties worden wereldwijd geleverd aan klanten in verschillende industrieën zoals verf- & lak, behang, beton, inkt en chemische industrie. Het leveringsprogramma bestaat uit onder andere dosseerinstallaties en afvulmachines voor vloeistoffen zoals verf, lak, PVC pasta en vele andere producten. Dit kunnen grote batches zijn tot wel 6.000 kg, of kleine volumes (bijvoorbeeld een 1 liter verpakking). Zo kunnen zij inspringen op de wensen van de klant.
In 1983 is Gemini Techniek B.V. oorspronkelijk begonnen in Neede. In 2004 zijn zij verhuisd naar de Marssteden in Enschede, waarna zij in 2009 een nieuw pand aan de Metaalstraat op Het Stepelo in Haaksbergen betrokken.

BEKIJK_WEBSITE

Stel dit bedrijf een vraag!