Contact

Bouwstraat 8
7483 PA Haaksbergen
Overijssel, Nederland

Mail: hansgerrits@tabsolutioncenter.nl
Tel: 053-4785551

Tab Solution Center Benelux

TAB Solution Center – altijd de beste keuze
Print meer, print beter met een TA Triumph-Adler
Een print, ‘n kopie of scan… ondanks de aanwezigheid van computers, tablets en smartphones willen we steeds vaker een afdruk op papier in handen van teksten, documenten of e-mailberichten. Een afdruk die ook nog eens van hoge kwaliteit moet zijn, maar zeker ook in korte tijd moet kunnen worden geproduceerd. Kortom, we willen een printer, fax, copier of zelfs multifunctional die kwaliteit levert, snelheid biedt en betrouwbaar is.

Voor iedere omgeving is er een TA Triumph-Adler
Of u nu een toepassing zoekt voor een kantoor of bedrijfsomgeving, òf een apparaat voor thuis – TAB Solution Center Benelux biedt oplossingen voor iedere omgeving. De TA Triumph-Adler printers, faxen, copiers en multifunctionals zijn betrouwbaar en snel, eenvoudig te bedienen en leveren een optimale printkwaliteit. Doordat onze apparaten zijn uitgerust met zogenaamde Long Life Drums en Long Life Developpers van TA Triumph-Adler gaan zelfs de meest eenvoudige laserprinters tot 100.000 afdrukken mee. Bij de multifunctionals loopt dit zelfs op tot 600.000 afdrukken!

Ook voor al software oplossingen kunt bij ons terecht, wij bieden allerlei scan oplossingen van workflow tot aan follow-me.

TAB Solution Center Benelux is officieel distributeur van de Duitse kwaliteitsproducten van TA Triumph Adler voor de Benelux, en officieel importeur van dit merk voor Nederland. De naam TA Triumph-Adler staat al sinds 1896 metafoor voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

TAB Solution Center Benelux levert niet alleen de apparaten. TAB Solution Center Benelux adviseert, levert een adequate service en staat klanten terzijde via de helpdesk, waar vakbekwame mensen alle vragen beantwoorden.

TAB Solution Center Benelux – Repeating quality!

BEKIJK_WEBSITE

Stel dit bedrijf een vraag!