Na wekenlange voorbereidingen is het eindelijk zo ver: de eerste editie van onze ‘Stepelo Onderneemt’ krant wordt volgende week verspreid bij alle industriebedrijven in Haaksbergen! In deze editie lees je onder andere over de passie voor elektrotechniek bij Brunelco, de naderende verhuizing van Autoschadebedrijf te Lintelo en waarom Boy te Koppele werkt in de Horeca.

Deze krant is ontwikkeld door ondernemers, voor ondernemers. Op deze manier kunnen wij de aangesloten ondernemers op ons innovatieve bedrijventerrein Stepelo een extra platform bieden en aanmoedigen om hun krachten te bundelen.  Iedere ondernemer heeft zijn eigen verhaal, die wij op deze manier graag met iedereen delen. Zo kunnen we elkaar inspireren en geven we bedrijven een gezicht!

Eerste editie Stepelo Onderneemt krant

Eind volgende week ontvangt iedereen de allereerste editie van de Stepelo Onderneemt krant in de bus. Deze krant wordt vanaf dan eens per twee maand uitgebracht. Iedere aangesloten ondernemer maakt kans hierin uitgebreid aan bod te komen!

Wil je nu alvast een sneakpreview? Bekijk dan de artikelen op ons blog, sociale media en bekijk de promotiefilm van Brunelco.